Oliebol voor tweeling in golfbroederstrijd

31 december 2018 Redactie GOLF.NL
Aan het einde van het jaar deelt GOLF.NL traditiegetrouw oliebollen uit aan golfers die iets opmerkelijks hebben gepresteerd en in het nieuws zijn geweest. De ijshockeyende tweelingbroers Wicor en Calvin leerden in 100 dagen golfen en knokten voor het oog van de GOLF.NL camera's om een plek in Beat The Pro in het KLM Open.

Dit jaar leerde je op GOLF.Nl Calvin en Wicor Telkamp kennen, tweelingbroers en fanatieke ijshockeyers uit Utrecht. Calvin en Wicor namen de uitdaging aan om in honderd dagen golf te leren. Tegelijkertijd vochten ze een broederstrijd uit met als inzet meedoen aan Beat The Pro in het KLM Open. De vorderingen van de tweeling waren in acht afleveringen te zien op GOLF.NL. Ze kregen tips van Joost Luiten, Robert-Jan Derksen, Thomas Pieters en andere topgolfers. Uiteindelijk was het Calvin die zijn broer versloeg in de 100 Dagen Battle. GOLF.NL ging met oliebollen langs bij de broers om terug te kijken op hun golfavontuur. En we wilden natuurlijk vooral antwoord op een prangende vraag: golfen Calvin en Wicor nog steeds of zijn ze na de 100 Dagen Battle gestopt?

Alle afleveringen

Heb je de serie rondom Calvin & Wicor gemist, kijk dan alle afleveringen terug op het YouTube-kanaal van GOLF.NL en abonneer je dan direct om andere leuke video's in de toekomst niet te missen.

Ben je net als Wicor en Calvin ook begonnen met golf of al een tijdje verknocht aan het spel en vastbesloten om je in de sport vast te bijten en er nog meer plezier uit te halen? Meld je dan gratis aan bij de Golf Academie voor gratis tips en oefeningen van gediplomeerde PGA-professionals. Zowel voor het niveau van de beginner als voor de gevorderde golfer. Golf is een stuk leuker als je het vaker doet en je spel probeert te verbeteren.

Met oefeningen en tips worden beter worden in golf? Meld je dan aan bij de Golf Academie!

DE GOLF ACADEMIE

Laatste nieuws

Geen nieuws gevonden

Lees meer over

100 Dagen Battle