Van Dam praat over haar golfleven

20 december 2018 Redactie GOLF.NL
Anne van Dam won vorige week opnieuw de Golf Award voor golfster van het jaar. Bekijk hier een video met Anne die gemaakt is ter gelegenheid van de jaarlijkse NGF Golf Awards.

In de video gemaakt door Marcel Maijer praat Anne van Dam aan de hand van foto's over haar loopbaan. Van haar eerste klappen tegen een golfbal toen ze vijf jaar oud was tijdens een vakantie met haar ouders in de VS, tot aan haar twee recente overwinningen op de Ladies European Tour in Spanje. 

De 23-jarige Van Dam veroverde dit jaar ook speelrecht voor de LPGA Tour in 2019. Spelen op dat circuit noemt ze 'een droom'. Bekijk de video bovenaan deze pagina.

Van Dam  kon de Award vorige week in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk niet zelf in ontvangst nemen omdat ze zich in Amerika voorbereidt op het nieuwe seizoen. Via een Skype verbinding werd de beste golfster van Nederland wel uiterst lovend toegesproken door Louis van Gaal, zelf een enthousiast golfer. Lees hier meer en bekijk wie de andere Golf Awards hebben gewonnen.

Lees meer over

NGF Anne van Dam