Patrick Reed putt
Beeld: Getty Images

Augustus puttmaand: ter inspiratie

1 augustus 2018 Redactie GOLF.NL
De greens zijn in augustus op hun best, zeker nu de zomer zonnig en droog is. Ze zijn hard en de bal rolt mooi. En je kunt er dus goed op scoren, mits je voldoende aandacht aan je putter besteedt! GOLF.NL helpt je daarbij met tips, instructie en andere nuttige informatie in de puttmaand augustus.

Hoewel veel golfers enorm kunnen genieten van een verre drive, kan een spectaculaire putt minimaal evenveel voldoening geven. De euforie is vaak groter, omdat het meteen de laatste slag van de hole is en het een goede score kan betekenen. Dat het ook helemaal mis kan gaan, bewijzen zelfs de groten der aarde. Bekijk de filmpjes van Ernie Els in de Masters van 2016 en Rory McIlroy in het BMW Championship van 2014 om moed te putten voor de momenten dat je het zelf staat te verprutsen op de green.   

Dat een putt ook meesterlijk kan zijn, laat legende Jack Nicklaus bijna achteloos zien in het Senior PGA Championship in 2014. Laat deze putt als inspiratie dienen voor de komende maand waarin GOLF.NL je beter leert scoren op de green!


De maand juli stond op GOLF.NL in het teken van de fairway. Nog niet helemaal op de hoogte? Kijk hieronder voor de artikelen en de instructievideo's over dit thema.

Laatste nieuws

Geen nieuws gevonden

Lees meer over

Beginnen met golf Golftips