Bron: GOLF.NL

Wie wordt de Beginnende Golfer van het Jaar?

19 november 2017 Redactie GOLF.NL
Gepakt door het golfvirus dit jaar en nu helemaal verslaafd aan golf? Ben jij of ken jij de Beginnende Golfer van het Jaar? Lees dan verder en meld jouw kandidaat aan!

GOLF.NL gaat op zoek naar de enthousiaste golfer (m/v), die dit jaar is aangestoken door het golfvirus. Je weet wel; jouw collega, vriend of vriendin, broer of zus, die bijvoorbeeld tijdens een eerste clinic of op de driving range de smaak te pakken kreeg. En nu niet meer van ophouden weet. Ben jij of ken jij de beste kandidaat voor deze titel? Laat het ons weten!

Wat maakt jou of jouw favoriet tot een goede kandidaat?

Belangrijk bij de selectie van de kandidaten is natuurlijk de eerste indruk die we van hem of haar krijgen. Schrijf een aanbeveling van maximaal 500 woorden of nog beter: maak een video waarin duidelijk de liefde, het enthousiasme en misschien ook wel het fanatisme van deze persoon tot uiting komt. De prille liefde voor golf weegt in deze verkiezing vele malen zwaarder dan de prestatie. Voor dat laatste is de titel Beste Golfer van het Jaar in het leven geroepen.

Natuurlijk mag je ook een geschreven mail met je motivatie sturen, maar we willen het liefst zo snel mogelijk een goed beeld krijgen van de kandidaten. Dus inzendingen met illustrerende foto’s en video’s hebben wel een streepje voor. Stuur met het beeldmateriaal en/of motivatiebrief ook contactgegevens mee van jezelf en jouw kandidaat, zodat wij met hem of haar contact kunnen opnemen.

Dit is natuurlijk ook een oproep aan de teaching professionals van Nederland! Welke beginner heb jij dit jaar lesgegeven, die volgens jou in aanmerking komt voor deze onderscheiding?

Hoe kun je jouw inzending insturen?

  1. Stuur een email met filmpje en geschreven motivatie naar redactie@golf.nlLet op dat het videobestand niet te groot is om in een mail te versturen.

  2. Gebruik bij een groot videobestand of meerdere foto's de website zoals WeTransfer om je video te sturen naar redactie@golf.nl

  3. Upload je filmpje onder onze Facebook-post over deze actie en volg/like onze pagina zodat we via een private message contact met je kunnen opnemen.

  4. Post je video op je eigen instagram-account en gebruik de hashtags #golfnl en #beginnendegolfer2017 zodat jouw video ons opvalt.

Let op: je hebt tot en met 3 december de tijd om jouw kandidaat in te sturen. GOLF.NL selecteert drie kandidaten, van wie een portretje zullen maken. De lezers/volgers van GOLF.NL kunnen vervolgens vanaf woensdag 13 december hun stem uitbrengen op een speciale pagina. De kandidaat met de meeste stemmen wordt gekroond tot de Beginnende Golfer van het 2017!

Naast een mooie trofee verrassen we de winnaar ook nog met een prijs waar je als beginnende golfer heel veel aan hebt!


Wil je meer weten over beginnen met golf? Kijk dan hier!
Lees meer over

Beginners Fun Inspiratie Lessen NGF