Michiel van der Vaart
Michiel van der Vaart

Michiel van der Vaart nu Senior Member EIGCA

31 maart 2017 Redactie GOLF.NL
Golfbaanarchitect Michiel van der Vaart is benoemd tot Senior Member van het European Institute of Golf Course Architects (EIGCA).

De benoeming volgde op een succesvolle presentatie voor de toelatingscommissie en het bestuur, Dat gebeurde afgelopen week op de jaarlijkse bijeenkomst van de EIGCA, die dit jaar gehouden werd in Marbella, Spanje. Meer dan 30 collega-golfbaanarchitecten uit de hele wereld kwamen er samen voor hun jaarvergadering.

Michiel van der Vaart is de derde Nederlandse golfbaanarchitect die de titel Senior Member mag voeren, Gerard Jol en Alan Rijks gingen hem voor.

'14 jaar geleden zijn Michiel en ik onze samenwerking begonnen', zegt Gerard Jol. 'Ik ben er echt trots op dat het hem in relatief korte tijd gelukt is deze belangrijke kwalificatie te bereiken.'

Van der Vaart is de (mede-)ontwerper van onder meer Golfbaan Stippelberg, Golfbaan Zuid-Drenthe en De Kroonprins Vianen.

Het European Institute of Golfcourse Architects is een internationale branchevereniging die ruim 80 golfbaanarchitecten vertegenwoordigt, uit Europa maar ook uit andere delen van de wereld. 

Informatie: spogardvandervaart.com en jolgolfdesign.nl.

}