Prijswinnaars GOLF.NL WGC-Dell Technologies Match Play bracket!

31 maart 2017 Redactie GOLF.NL
198 kenners deden mee met de GOLF.NL WGC-Dell Technologies Match Play bracket. In dit bericht lees je wie de prijzen in de wacht hebben gesleept!

Het WGC-Dell Technologies Match Play gaf ook dit jaar weer een mooie kans om een gokje te wagen en te kijken hoe het ervoor staat met je topgolfkennis.

Er deden 198 kenners mee in de GOLF.NL poule. Voor de top-3 hadden we een aantal mooie prijzen klaar liggen. Wie hebben wat gewonnen?

Hoofdprijs

De winnaar van de GOLF.NL bracket en de Joost Luiten polo is hazewinkel. Met zijn goede voorspelling van een finale tussen Dustin Johnson en Jon Rahm verdiende hazewinkel flink wat punten voor een totaal van 480, en daarmee is hij de winnaar van de Oranje Quick Joost Luiten Polo! 

Wat zegt Quick over de Joost Luiten polo?

De Allround Joost Luiten heren polo met korte mouw is een speciale uitvoering van onze Q-golfwear collectie. De gebruikte polyester mix voelt aangenaam zacht en licht aan, de polo biedt hierdoor optimale vrijheid en beweging zowel tijdens sport als vrije tijd. Ook zorgt het ademende materiaal ervoor dat het zweet wordt afgevoerd en de polo weer snel en goed droogt. Klik hier voor meer informatie.


2de prijs

De winnaar van de Cobra King LTD pet is martijnstaal, die met zijn bracket 420 punten heeft gehaald.

3de prijs

NL211079 en jenstoonen eindigden met 400 punten samen op de derde plaats en ontvangen een sleeve Titleist ballen.




De winnaars kunnen via redactie@golf.nl contact opnemen om hun adresgegevens door te geven.

Bedankt voor het meespelen en tot volgend jaar voor een nieuwe GOLF.NL bracket!

Eindstand 'GOLF.NL' poule.

Puntentelling.

Leaderboard.

}