GC Almeerderhout

Net niet in de Top 50: Almeerderhout

25 maart 2017 Redactie GOLF.NL
Afgelopen donderdag is de GOLF.NL Top 50 van beste 18-holes banen in Nederland verschenen. Sommige banen haalden het net niet, bijvoorbeeld Almeerderhout. GOLF.NL ging op bezoek.

We spraken met voorzitter Stefan Diender van Almeerderhout over de GOLF.NL Top 50. Bekijk zijn sportieve reactie in de player boven dit bericht of hier:

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Klik hier voor de GOLF.NL Top 50 van beste 18-holes banen in Nederland, een ranglijst gebaseerd op het oordeel van deskundigen. Of bekijk de Top 50 in het magazine GOLF.NL dat deze week bij alle geregistreerde golfers in de brievenbus is gevallen.

Bekijk ook de Golfers' Choice-ranglijsten van Leadingcourses.com gebaseerd op de mening van golfers. Almeerderhout staat ook niet in de banen top 50 van Leadingcourses.com maar is wel 75ste in de top 100 van clubs (in de Leadingcourses.com-ranglijst van beste golfclubs weegt niet alleen de golfbaan mee, maar ook de algemene indruk van de club, het onderhoud, de voorzieningen zoals de oefenfaciliteiten, het clubhuis en de prijs-kwaliteitverhouding). 

Leadingcourses.com verloot twee keer twee greenfees voor de Haagsche. Je maakt kans op deze prijs als je tussen 22 maart en 3 april 2017 een beoordeling schrijft over een golfbaan op Leadingcourses. Klik hier om een review te schrijven op Leadingcourses.com. Op 3 april worden de winnaars bekendgemaakt op de website van Leadingcourses.

}