Doe mee met de GOLF.NL WGC-Dell Technologies Match Play bracket!

21 maart 2017 Redactie GOLF.NL
Dus jij weet veel over topgolf? Doe mee met de GOLF.NL WGC-Dell Technologies Match Play bracket en voorspel hoe ver Joost Luiten komt in dit toernooi!

Prijswinnaars GOLF.NL Bracket Challenge WGC-Dell Match Play.

Het WGC-Dell Technologies Match Play - dit jaar weer met Joost Luiten - biedt elk jaar een mooie gelegenheid om een gokje te wagen en te kijken hoe het met je (top)golfkennis is gesteld. 

De poule-indeling van het 'WK Matchplay' is maandagavond bekendgemaakt en Joost Luiten speelt in de groepsfase achtereenvolgens tegen Paul Casey (woensdag 16:14 uur), Charl Schwartzel (donderdag 20:49) en Byeong Hun An (vrijdag 18:37). 

Vul het schema in (zie instructies hieronder) en doe mee met de GOLF.NL WGC-Dell Technologies Match Play 'bracket'! Voor de top-3 hebben we een aantal kleine prijsjes klaar liggen. De PGA Tour heeft in samenwerking met sponsor Dell ook een aantal mooie prijzen beschikbaar gesteld.

Hoe doe je mee?

Stap 1: Ga naar http://fantasybracket.pgatour.com/#/picks/mine of klik hier.  

Stap 2: Vul het schema in door op de namen van jouw poule-winnaars te klikken. De spelers zijn ingedeeld in 16 'groups' van vier spelers. Alleen de groepswinnaar mag door naar de volgende ronde. Werk het hele schema af totdat je een winnaar hebt gekozen. Vergeet niet het aantal birdies in de finalepartij te voorspellen. 

Stap 3: Klik als je alles hebt ingevuld op 'Save picks' en log in met je e-mail, LinkedIn, Instagram, Google+, Facebook, Twitter of via een van de andere mogelijkheden. 

Stap 4: Klik nadat je bent ingelogd - en je voorspellingen zijn opgeslagen - op het tabblad 'Leagues' en zoek aan de rechterkant van de pagina in de zoekbalk op 'GOLF.NL'. Klik vervolgens op 'Join'. Voor de top-3 van de 'GOLF.NL' league ligt er naast een karrenvracht eer een leuk prijsje klaar (NB: de PGA Tour reikt ook prijzen uit aan de top-3). 

Invullen kan tot woensdagmiddag 15:25 uur (Nederlandse tijd), want om 15:30 bijten de vier mannen van 'Group 15' (Branden Grace, Andy Sullivan, Brandt Snedeker en William McGirt) het spits af!

Joost Luiten speelt woensdagmiddag zijn eerste partij tegen Paul Casey. Het onderonsje tussen de KLM Open winnaars begint om 16:14 uur Nederlandse tijd.

Je kan nog inschrijven tot:


Meer informatie over het WGC-Dell Match Play in Wie speelt waar? Week 12.

Starttijden.
Stand 'GOLF.NL' poule.
Puntentelling.
Leaderboard.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}