EXCLUSIEF: Nieuwe instructievideo's Joost Luiten!

16 maart 2017 Redactie GOLF.NL
Leer deze zomer beter golfen van niemand minder dan Joost Luiten. De komende maanden geven Nederlands beste golfer en zijn coach in een aantal instructievideo's leerzame tips over alle onderdelen van het golfspel. Exclusief op GOLF.NL.

Speciaal voor de volgers van GOLF.NL hebben Joost Luiten en zijn coach Phil Allen nieuwe instructievideo’s gemaakt. Voor dat doel reisde GOLF.NL met Joost en Phil af naar Dubai. Elke twee weken vind je op deze website een nieuwe instructievideo, die je helpt om een betere golfer te worden.

'Deze serie instructievideo's onder de titel Beter golf met Joost en Phil zijn uitermate geschikt voor golfers van alle niveaus. Alle onderdelen van het spel komen aan bod en Joost en Phil leggen het simpel en helder uit. Het is niet alleen leerzaam maar ook heel leuk om naar te kijken. Bovendien daagden Joost en Phil elkaar ook regelmatig uit en dat leverde ook vrolijke beelden op. Leerzaam en onderhoudend, dat maakt het in mijn ogen zeer geslaagd', aldus GOLF.NL's Gerard Louter die bij de opnamen betrokken was.

Om er zeker van te zijn dat je geen video mist, kun je je onderaan op deze pagina inschrijven voor de nieuwsbrief van GOLF.NL zodat je precies weet wanneer je nieuwe instructievideo’s kunt bekijken. Like ons ook op Facebook voor extra video’s en meer inspirerend golfnieuws!