Joost Luiten
Joost Luiten
Beeld: Getty Images

Topgolf nog meer onderdeel Team NL

11 maart 2017 Redactie GOLF.NL
De Nederlandse Golf Federatie is een van de 25 sportbonden, die Team NL 365 dagen per jaar een gezicht gaan geven.
Team NL kreeg vooral bekendheid in aanloop naar en tijdens de Olympische Spelen, maar is uitgegroeid tot dé multidisciplinaire sportploeg die Nederland het hele jaar door vertegenwoordigt op internationaal topniveau bij onder meer EK’s en WK’s.

Joost Luiten maakte in Rio als eerste Nederlandse golfer onderdeel uit van Team NL, maar vanaf nu zullen ook de Oranje-amateurselecties van de NGF dat doen.

Team NL zet nadrukkelijk in op de verbinding met sportfans. Fans kunnen de sporters makkelijker dan ooit ontmoeten en volgen via de verschillende online Team NL-kanalen. Team NL brengt sporters en fans, sportbonden en fans, sponsoren en fans én sporters onderling dichter bij elkaar en speelt daarnaast ook een belangrijke maatschappelijke rol en zal het een actieve bijdrage leveren aan events en verenigingen.

Niet alleen voor de fans is Team NL een uitkomst, ook voor sterke Nederlandse bedrijven biedt het nieuwe merk mooie kansen. NOC*NSF en de betrokken bonden hebben hun sponsorrechten samengevoegd om gezamenlijk – hun herkenbaarheid te verhogen en zo nog meer te kunnen betekenen voor geïnteresseerde merken. Door gezamenlijk op te trekken leren de bonden van elkaar. Ook kunnen in groot verband mooie activatiemogelijkheden worden opgezet om op deze manier meer waarde voor de Nederlandse sport te creëren.

Ga hier naar de pagina van Team NL


Lees meer over

NGF