Instructie Joost Luiten: ingebed in de bunker

Instructievideo's Joost & Phil: Plugged in de bunker

12 mei 2017 Redactie GOLF.NL
Beter golfen, dat willen we natuurlijk allemaal. Joost Luiten en zijn coach Phil Allen gaan je daarbij helpen. In de vijfde instructie van Joost en Phil op GOLF.NL laat Joost zien hoe je een bal die diep in het zand van de bunker is geploft toch makkelijk op de green kan krijgen. Phil leerde die slag vroeger heel anders. Gaat hij nu ook voor de 'Joost manier'?

Speciaal voor de volgers van GOLF.NL hebben Joost Luiten en zijn coach Phil Allen een serie instructievideo’s gemaakt. Voor dat doel reisde GOLF.NL met Joost en Phil naar Dubai. Elke twee weken vind je exclusief op deze website een nieuwe instructievideo die je helpt om een betere golfer te worden. Bekijk de vijfde instructievideo van Joost & Phil boven dit bericht.

Om er zeker van te zijn dat je geen video mist, kun je je onderaan op deze pagina inschrijven voor de nieuwsbrief van GOLF.NL zodat je precies weet wanneer je nieuwe instructievideo’s kunt bekijken. Like ons ook op Facebook voor extra video’s en meer inspirerend golfnieuws!

Klik hier voor alle instructievideo's van Joost & Phil.

Lees meer over

Joost Luiten Instructie