Noordelijke Golf Tour

Nog 5 wedstrijden van de Noordelijke Golf Tour

10 mei 2017 Redactie GOLF.NL
Voor alweer het vierde achtereenvolgende jaar wordt de Noordelijke Golf Tour gespeeld op golfbanen in het noorden van ons land.

De eerste twee wedstrijden zijn gespeeld op Golfbaan Zuid-Drenthe en Golfbaan Duurswold. Beide wedstrijden kenden met 44 deelnemers een vol deelnemersveld.

Evenals bij de voorgaande edities wordt er gestreden om een startbewijs in het Golftime Open, dat in november in Portugal gespeeld wordt. 

'We hebben het klassement dit jaar The Road to Portugal genoemd', zegt organisator Martin van der Schans. 'Aan het begin van het jaar ben ik gaan samenwerken met Henk van Dijken en Niels van der Weerd en bestieren we samen Pro Golf Events. Met dit evenementenbureau hebben we een mooie plek in de golfmarkt veroverd en zijn we in staat om met ons wedstrijdaanbod goed in te springen op de wensen van diverse golfers uit de regio. Met de Campine Golf Classic (7-9 juli Kempense Golf Club) en de Tulip Golf Challenge (20-22 oktober Drentsche G&CC) zetten we in op de internationale topjeugd. De Noordelijke Golf Tour is voor de mid-amateur en ook op het gebied van businessgolf zijn we actief.'

Er volgen nog vijf wedstrijden van de Noordelijke Golf Tour.

  • 2 juni - Assen op de Drentse
  • 1 juli - Drents Open op De Gelpenberg
  • 28 juli - Lauswolt
  • 26 augustus - Gronings Open in Veendam op De Compagnie
  • 29 september - de grote finale op de Noord-Nederlandse in Glimmen 

Opgeven kan via progolfevents.nl of info@progolfevents.nl.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Noordelijke Golf Tour
aaa

}