Hilversumsch Senior Open

Hilversumsch Senior Open in juni

9 mei 2017 Redactie GOLF.NL
Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni wordt op de Hilversumsche Golf Club het Hilversumsch Senior Open gehouden.

Het toernooi is volgens de Hilversumsche bedoeld voor de Nederlandse topgolfers onder de senioren, 'die bovendien een serieuze partij golf graag combineren met lekker eten, een goed glas wijn en een flinke portie gezelligheid.'

De spelvorm is strokeplay. Heren en dames van 50 jaar en ouder met een maximale handicap van 18 kunnen zich inschrijven. Toelating geschiedt op basis van handicap. 

Zowel op vrijdag 23 juni als op zaterdag 24 juni 2017 worden 18 holes gespeeld. De starttijden op de vrijdag zijn tussen 11.00 en 13.00 uur. Na afloop is er op de vrijdag  een uitgebreide barbecue met muzikale omlijsting. Geen zin om 's avonds nog naar huis te rijden? Maak dan gebruik van een overnachtings- en thuisbrengarrangement. De starttijden op
zaterdag zijn tussen 10:00 en 12:00 uur. Na afloop is er een prijsuitreiking.

De kosten voor deelname bedragen 125 euro per deelnemer (voor niet-leden). Dit is inclusief greenfee, lunchpakketten op beide dagen, een borrel en hapjes na afloop en de barbecue met muziek op de vrijdag.

Voor inschrijvingen, klik hier. Na registratie ontvang je binnen enkele dagen een bevestigingsmail, met daarin de wedstrijd- en betalingsdetails. De inschrijving sluit op vrijdag 16 juni 2017.


}