Women's golf day

Women's Golf Day op Sluispolder en Kromme Rijn

22 mei 2017 Redactie GOLF.NL
6 juni 2017 is tot Women's Golf Day uitgeroepen. In Nederland doen Golfbaan Sluispolder en Golfbaan Kromme Rijn mee.

Op Womens Golf Day zal er golf gespeeld worden door meer dan 29.000 vrouwen op ruim 600 banen in 42 landen (cijfers van 8 mei). 

Kromme Rijn

Kromme Rijn organiseert een evenement exclusief voor dames. Er wordt onder meer een Texas scramble-wedstrijd gespeeld met teams van twee. Iedere gastspeler speelt met een lid van Golfclub Kromme Rijn. Er geldt een maximum van 26 deelnemers van buiten de club. 

Meer informatie: krommerijn.nl/womensgolfday.

Sluispolder

Op Golfbaan Sluispolder in Alkmaar zijn vrouwen van harte welkom om deel uit te maken van het bijzondere internationale evenement. 'Het thema van Women’s Golf Day is Verbinden, Versterken & Inspireren', zegt manager Renate Roeleveld.

De internationale vrouwengolfdag begint volgens Roeleveld met 'een smaakmakende ontvangst' om 10 uur. Om 11 uur begint een 9-holes shotgun wedstrijd en een clinic. De wedstrijd wordt gespeeld op de championship course (handicap 54 en lager) en op de par-3 baan (baanpermissie). De clinic is voor vrouwen die willen kennismaken met de golfsport.

Om 13.30 uur is er een High Tea met een inspirerende spreekster. Roeleveld: 'Wendy Broersen, eigenaar van het succesvolle NL Supervrouwen concept - dat bestaat uit een blog, tv, magazine en academy - zal met ons delen wat het betekent een Supervrouw te zijn.' 

Aanmelden of informatie: info@sluispolder.nl t.a.v. Anita of Renate of bel 072-5111555. De Women's Golf Day wordt ondersteun door de International Golf Federation en World Golf Foundation.

Social media

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.


en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}