Herman van Veen in actie tijdens de vorige Alfred Charity Cup

Alfred Charity Cup: golf ten behoeve van minder bedeelde kids

4 mei 2017 Redactie GOLF.NL
Golfliefhebber en podiumkunstenaar Herman van Veen heeft het initiatief genomen voor de tweede editie van de Alfred (J. Kwak) Charity Cup. Het doel van dit evenement op 18 juni is het inzamelen van geld voor het organiseren van onvergetelijke dagen voor minder bedeelde kinderen.

Met de opbrengst van de eerste Alfred Charity Cup in 2015 werd een onvergetelijke doe-dag op Landgoed De Paltz georganiseerd voor kinderen gehuisvest in het Asiel Zoekers Centrum Soest/Zeist. In Duitsland, waar Van Veen ook een grote populariteit geniet, wordt al jaren een soortgelijk charity-golftoernooi onder zijn naam georganiseerd. 

Ook dit jaar wordt er geld ingezameld om kinderen een leuke dag te kunnen bezorgen. Niet alleen kinderen van vluchtelingen, maar ook andere kinderen die een extra verzetje kunnen gebruiken.

De kosten voor deelname aan de Alfred Charity Cup bedragen 150 euro. Dat is inclusief spelen op Golfpark Soestduinen, een Walking BBQ Dinner op Landgoed De Paltz (Herman van Veen Arts Center) en een cultureel avondprogramma in theater De Kapschuur met de voorstelling ‘Voor altijd de jouwe’.

Voor meer informatie en het gehele programma, klik hier om de website van het Herman van Veen Arts Center te bezoeken en kijk onder het kopje Nieuws & Activiteiten.
}