De nieuwe handheld van Garmin voor de golfer: de Approach G30.
Beeld: Garmin

Garmin Approach G30: compact en veelzijdig

31 januari 2017 Redactie GOLF.NL
Garmin introduceert de Approach G30. Hiermee wordt een compacte handheld toegevoegd aan de uitgebreide lijn GPS-golfproducten.

Het toestel heeft een 2,3 inch kleuren-touchscreen met een kaartweergave in kleur voor de meer dan 40.000 voorgeladen golfbanen wereldwijd. Het display is duidelijk in zonlicht afleesbaar en dankzij de ultragevoelige GPS-ontvanger zie je altijd de afstanden tot greens, hindernissen en doglegs. De handheld  is ook voorzien van functies zoals Green View en Touch Targeting.

Met GreenView is de de green vanaf elke locatie op de baan in ware proporties te zien. De G30 heeft tevens de mogelijkheid om de pin handmatig te plaatsen op de positie van die dag om afstanden zo nauwkeurig mogelijk te meten. 

Naast de digitale scorekaart, waarmee scores van maximaal 4 spelers eenvoudig kunnen worden bijgehouden, kunnen er ook statistieken (putts, greens in regulation, fairways) worden bijgehouden.

De G30 kan ook gekoppeld worden met de TruSwing voor het meten van swingsnelheid en clubpath-hoeken. Na koppeling met je smartphone geeft de Approach G30 ook meldingen van inkomende oproepen, app-berichten, e-mails en social media. De handheld is waterbestendig en heeft een batterijduur van 15 uur. 

De Approach G30 is begin februari 2017 verkrijgbaar bij Jumbo Golf, GolfPlaza en de betere golfspeciaalzaken voor een adviesverkoopprijs van €299,99.

www.garmin.nl

Lees meer over

Equipment