Cursus Sportief Beleid

Jong geleerd is samen gedaan

16 februari 2017 NGF
Een golfbaan is een ideale ontmoetingsplek voor de hele familie waar diverse generaties samen kunnen spelen. Hoe speel je echter in op de flexibiliteit waar deze doelgroep behoefte aan heeft? Welke lidmaatschapsvormen en leuke activiteiten zijn passend binnen de agenda’s en financiën van de gezinnen en hoe faciliteert u hierin met geschikte materialen?

Specialisatiedagen Jeugd & Familie

Inmiddels zijn de eerste cursussen Sportief Beleid begonnen. Na deze cursus kunnen clubs ervoor kiezen om bijvoorbeeld de Specialisatiedag Jeugd & Familie te volgen om de sportieve ambities in de praktijk handen en voeten te kunnen geven.

Inhoud en resultaat van de cursus

Het doel van de Specialisatiedag Jeugd & Familie is om op de club deze doelgroepen actief aan te trekken en voor langere tijd te behouden. Er wordt aan de hand van opdrachten en het delen van voorbeelden inhoud gegeven aan een jaarprogramma dat passend is voor de doelgroep. Aan het einde van de cursus zal het de toegankelijkheid voor jeugd en families significant vergroten op uw club en is (her)certificering voor Committed to Jeugd of Committed to Familie als het mogelijke resultaat. RAAK! wordt ook aan het licht gebracht om nieuwe (basisschool)kinderen de eerste golfervaring te kunnen bieden.

Praktische informatie en aanmelden

De specialisatiedagen vinden plaats van 14:30 tot 21:00 uur op de volgende data en locaties:

  • Maandag 13 maart         Golfpark Wilnis, Wilnis (UT)
  • Maandag 8 mei                       Golfclub Amelisweerd, Utrecht (UT)
  • Maandag 16 oktober     De Groene Ster Leeuwarden (FR)
  • Maandag 6 november    Golfclub Almeerderhout, Almere (FL)
  • Maandag 20 november Omgeving Eindhoven (NB)
De kosten bedragen € 30 per persoon en aanmelden kan per e-mail naar floris.vanimhoff@ngf.nl.


Lees meer over

NGF Jeugd