Laat je inspireren door GOLF.NL magazine!

24 augustus 2017 Redactie GOLF.NL
Met het KLM Open voor de deur is de zomereditie van het magazine GOLF.NL verschenen. 148 pagina’s dik maar liefst. Boordevol mooie interviews met topgolfers en golfliefhebbers, reportages, reisverhalen, equipment, instructie en nog veel meer. Je kunt het magazine nu ook online lezen. Kijk voor de link onderaan dit artikel.

Het is precies tien jaar geleden dat heel sportminnend Nederland Joost Luiten leerde kennen. Nog maar net professional stal hij in het KLM Open de harten van de golfliefhebber. Luiten werd tweede. In het GOLF.NL Magazine kijken betrokkenen en Joost terug op dat moment. We zijn tien jaar verder en Joost heeft het KLM Open al twee keer gewonnen. Zit er nog meer in het vat? Joost is daarover duidelijk. ‘Ik kan meer dan ik tot nu heb laten zien.’

Het KLM Open verwelkomt dit jaar ook Ernie Els, de man die wordt geroemd om zijn easy swing. In dit magazine maakt een instructieartikel je veel wijzer over die swing en misschien helpt het ook jouw swing te verbeteren!

Je kent ze wel, de typetjes op de golfbaan. De oude en de nieuwe golfer, de zakelijke golfer, de rangekoning… Kortom, de golfgemeenschap is een bont gezelschap. Welk typetje ben jij? GOLF.NL helpt je met een test jezelf als golfer te leren kennen.

Deze week nog riep de Gezondheidsraad de Nederlanders op om meer te bewegen voor een gezonder leven. Een mooier pleidooi voor golf is nauwelijks denkbaar. In het magazine portretteren we een aantal 90-plussers die nog steeds wekelijks golfen. Dat houdt ze fysiek en mentaal fit. Ook komen deskundigen aan het woord over de stelling ‘Golfers leven langer’.

Zwitserland is een prachtig wintersportland maar ook golfers kunnen er in de zomer hun hart ophalen. GOLF.NL ging op onderzoek uit.

Fascinatie voor golf en Afrika inspireerde de jonge ondernemer Lars Wouterse tot een mooi avontuur in Kenia. Met de motor van golfbaan naar golfbaan.  

TV-persoonlijkheid Martijn Krabbé vertelt over zijn passie voor golf.

En dit is slechts een greep uit de inhoud van het magazine, dat deze week bij alle NGF-golfers in de bus valt.

Het magazine is nu ook online te lezen

GOLF.NL Magazine 10