Schrale troost voor gokker: laatste major goed voorspeld

14 augustus 2017
Ken je het verhaal nog van de gokker die 2 miljoen pond kon winnen met zijn voorspelling van de winnaars van de vier majors? Hij had de eerste twee goed, bij de derde ging ie de mist in. Schrale troost: de vierde had hij wel weer goed…

Jordan Baker, een golfprofessional die op Twitter @OfficialBakes heet, had begin 2017 twee Britse ponden ingezet op de winnaars van de vier majors in 2017.  Hij werd een beetje nerveus toen na hij na twee van de vier majors nog in de race was voor de uitbetaling van £ 2 miljoen! Want hij had zijn geld gezet op Sergio Garcia als winnaar van de Masters en Brooks Koepka als winnaar van het US Open (lees hier het bericht op GOLF.NL daarover) en daarmee sloeg hij de tee op zijn kop. Inmiddels had zijn weddenschap de aandacht getrokken. Vol verwachting keken Baker en vele anderen dus uit naar het Brits Open. 

Maar helaas, daar ging het mis.Niet de door hem voorspelde Rickie Fowler won maar uitgerekend Bakers (voor)naamgenoot Jordan Spieth. 

Weg kans op twee miljoen...

Gisteren werd de laatste major van het jaar en dus het laatste deel van de inmiddels waardeloos geworden weddenschap beslecht. Gewonnen door Justin Thomas,en die had Baker wel weer goed voorspeld. 

Schrale troost of extra zuur, zeg het maar...

 


Laatste nieuws

Geen nieuws gevonden