NJO

Jerry Ji en Chloe Schreurs winnen op Noordwijk

7 augustus 2017 Redactie GOLF.NL
Het Noordwijkse Jeugd Open van 2017 is gewonnen door Jerry Ji en Chloe Schreurs.

Het tweedaagse toernooi werd ingekort tot één ronde omdat er op de eerste dag een stormachtige wind stond.

Bij de jongens won Ji, een speler van de Noordwijkse, met 72 slagen. De tweede plaats met een score van 76  was voor Bob Geurts. Rick van der Nat, Tim van der Steen en Kiet van der Weele eindigden met een score van 78 respectievelijk als nummer 3, 4 en 5.

Bij de meisjes bleef Chloe Scheurs van de Eindhovensche met een score van 79 slagen Zhen Bontan en Anne-Sterre van den Dunnen één slag voor. Bontan had een betere tweede negen waardoor zij als tweede eindigde.

Een vast evenement bij het Noordwijkse Jeugd Open is de ‘fastest hole’. Die wedstrijd werd gewonnen werd door Aydan Verdonk, Julien Mager en Joep Slagt. Nadat Aydan zijn drive op de green sloeg, was het voor de andere twee heren betrekkelijk eenvoudig om de 18de hole in 27 seconden te finishen met een tap-in birdie.  

In 2018 wordt de tiende editie van het Noordwijkse Jeugd Open gehouden, vermoedelijk in de eerste week van augustus. Het 'NJO' werd mogelijk mede mogelijk gemaakt door het personeel van de Noordwijkse Golfclub, de inzet van vrijwilligers en de sponsoren Huis ter Duin, Head Electronics, Workrate, Legal People en Noordwijkvakanties.nl en Education First.

Eindstand.

Lees meer over

Amateurs