TomTom Golfer 2 SE

Gadgets waar je (n)iets aan hebt!

2 augustus 2017 Redactie GOLF.NL
TomTom heeft een update én goedkopere versie van zijn GPS-horloge Golfer 2. En ze zijn allebei te customizen met verschillende kleuren bandjes.

Vorig jaar mei bracht TomTom een nieuw GPS-horloge voor golfers op de markt, de TomTom Golfer 2. Ruim een jaar later kwam er een update van dit horloge én een goedkopere versie, de TomTom Golfer 2 SE. 

De vernieuwde editie biedt een bredere activiteitenmonitoring aan en kan 24/7 gedragen worden terwijl de smartwatch allerlei data over je spel verzamelt. Het oude model heeft deze activiteiten-tracking ook gekregen via een software-update. De nieuwe SE is vijftig euro goedkoper, mist de activity tracker en heeft een bandje van iets mindere kwaliteit. 

Eigen kleur

De Golfer 2 is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en zwart, de SE in zwart/groen en grijs/oranje. Maar je kunt ook apart extra bandjes kopen in verschillende kleuren(combinaties) zodat je het horloge kunt aanpassen aan je outfit (donkerblauw, scubablauw, aqua, rood, oranje, lichtblauw/donkerblauw, zwart/oranje, wit/aqua en aqua/rood). Bovendien is er keuze uit drie soorten: normaal (19,95 euro), premium en outdoor (39,95 euro), alle in large en small.

Prijs TomTom Golfer 2: 249,95 euro
Prijs TomTom Golfer 2 SE: 199,95 euro

Meer info: tomtom.com.

Lees ook een eerder verschenen review van de TomTom Golfer 2 op GOLF.NL

Lees meer over

Equipment