teeoff gids

Nieuwe TeeOff golfgids

6 april 2017 Redactie GOLF.NL
Er is een nieuwe editie van de TeeOff golfgids verschenen: handig voor golfers die op veel verschillende banen spelen.

De gids bevat niet alleen informatie over alle golfbanen van Nederland, er zitten ook 75 coupons in waarmee je op verschillende golfbanen korting krijgt op de greenfee. Die korting varieert van 15% tot 50%. 

'De aankoopprijs van deze TeeOff golfgids heeft u bij het inwisselen van 1 voucher al ruimschoots terugverdiend', zeggen de makers van de golfgids. 'Speelt u vaak op verschillende banen, dan pakt u honderden euro's korting.'

In de TeeOfff gids vind je ook kortingscoupons voor golfreizen, clinics, lessen en arrangementen - bijvoorbeeld een gratis lunch bij een ronde van 18 holes of een tweede greenfee gratis bij een ronde.

Het boekje in formaat A5 heeft een harde, watervaste kaft en is gemakkelijk mee te nemen in je golftas. De gids is ook een goed cadeautje voor bevriende golfers. 

De uitgever van de TeeOff golfgids zet zich in voor de Nederlandse golftalenten en schenkt per verkocht exemplaar een bijdrage aan de TopGolfTalent Foundation

De gids is te koop op diverse golfbanen en in golfshops. Wie interesse heeft om verkooppunt te worden kan een mail sturen naar info@teeoff.nl.


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}