Doe mee aan de Open Golfdagen

13 september 2016 Redactie NGF

Afgelopen weekend heeft Joost Luiten voor de tweede keer in zijn carrière het KLM Open gewonnen. Een mooie overwinning voor zowel Joost als voor de golfsport in Nederland. Het enthousiasme voor de sport is weer aangewakkerd en daar helpen de golfbanen en -clubs tijdens de Open Golfdagen van 17 tot en met 25 september graag aan mee.

Nationale Sportweek

De Open Golfdagen zijn onderdeel van de Nationale Sportweek van NOC*NSF en leggen de aandacht op de golfer die al een tijdje zijn clubs in de kast heeft liggen. Door in de winter via aantrekkelijke groepslessen de techniek te trainen kan hij er in het voorjaar weer helemaal tegenaan! Maar ook mensen die nog nooit hebben gegolft zijn van harte welkom op een van de gratis Open Golfdagen! Met vrienden of familie, iedereen is welkom bij een golfbaan in de buurt om kennis te maken met onze uitdagende sport.

Doe mee en meldt je club snel aan!

Via diverse clinics wordt uitleg over de sport en de basisvaardigheden gegeven. Voor de meer ervaren golfer zijn er verschillende (thema)cursussen, rondleidingen, ludieke wedstrijden en spelvormen. Uiteraard is ter plekke volop informatie te verkrijgen over de mogelijkheden van de diverse lidmaatschapen en/ of het nemen van golflessen.
Op www.opengolfdag.nl staat een actueel overzicht van alle deelnemende golfbanen en –clubs. Hier kunnen clubs zich nog tot 17 september aanmelden om mee te doen.

De organisatie van de Nationale Open Golfdagen 2016 is in handen van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golfers Associatie Holland (PGA Holland).


Meer info: www.opengolfdag.nl

}