Voortwisch
Golfbaan de Voortwisch (G&CC Winterswijk)

Euregio Open op G&CC Winterswijk

20 september 2016 Redactie GOLF.NL
Golf & Country Club Winterswijk organiseert op golfbaan De Voorwisch voor de 24ste keer de Euregio Golfweek. Het toernooi bestaat uit verschillende wedstrijden en wordt gespeeld van 25 september tot en met 2 oktober 2016.

Ruim tweehonderd deelnemers zullen op vier wedstrijddagen strijden om de hoogste eer in hun klasse. Onderdeel van de week is het Winterswijk Open. Daaraan hebben bekende namen meegedaan, zoals Inder van Weerelt, Taco Remkes, Reinier Saxton en Joost Luiten.

Programma

Op zondag 25 september wordt het Euregio Jeugdtoernooi gespeeld, met wedstrijden in drie categorieën. 

Op woensdag 28 oktober vindt het Euregio Senioren Open plaats met ook een sterk deelnemersveld bestaande uit vele topamateurs.

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober vindt de afsluiting plaats van de Euregio Golfweek. Op die dagen wordt door een internationaal veld van deelnemers gestreden om de eer en mooie prijzen.

Inschrijven voor één van de wedstrijden van het Euregio Open kan via de website euregiogolfweek.nl. Toeschouwers zijn van harte welkom. 

Golfbaan de Voortwisch is een 18-holes baan  waar de leden van Golf & Country Club Winterswijk spelen en gasten van harte welkom zijn. Golf- & Country Club Winterswijk bestaat in 2016 30 jaar. Dit wordt gevierd met een cross-country wedstrijd op zaterdag 24 september.


}