Spieren voor spieren

Golf op Lochemse voor Spieren voor Spieren

7 september 2016 Redactie GOLF.NL
Voor de tiende keer wordt op de Lochemse Golf- & Countryclub de Graafschap een toernooi gehouden waarbij de opbrengsten naar Spieren voor Spieren gaan.

Door de verkoop van flights en een veiling is er vorig jaar een bedrag opgehaald van 25.000 euro. De initiatiefnemers van de golfdag zijn zes ondernemers: Autohaas Groep, Wagenplan AutoLease, Wijnand Mebius Interim Management & Consultancy B.V., Schaap advocaten & notarissen, ROBIN Software en Nico Huizing Associate Parnter Twynstra Gudde Expert, Netwerk Finance & Legal. In totaal komen ruim 80 deelnemers in actie. 

Topsporters

Onder de golfers zijn ook (ex-)topsporters die namens Spieren voor Spieren mee zullen spelen, bijvoorbeeld Ronald de Boer, André Ooijer, Wieke Dijkstra, John van Lottum en Robert van der Horst. Oud-voetballer Ronald de Boer zal samen met een kindje met een spierziekte, Diede Euvermans, de cheque in ontvangst nemen. Diede vertelt daarvoor over het leven met een spierziekte en wat de stichting Spieren voor Spieren voor haar doet.

Informatie: spierenvoorspieren.nl.

}