Jerry Ji
Jerry Ji
Beeld: Golfsupport.nl

Ji wordt 27e in Junior Players Championship

4 september 2016 Redactie GOLF.NL
Jerry Ji is 27ste geworden in het Junior Players Championship in Florida.

Met ronden in 73, 76 en 72 slagen (+5 totaal) is Jerry Ji op zondag gedeeld 27ste geëindigd in het kampioenschap op Sawgrass CC in Amerika. De Amerikaan Khavish Varadan eindigde op -10 en won de 54-holes wedstrijd na een play-off.

Het Junior Players Championship presented by TaylorMade-adidas Golf is een prestigieuze jeugdwedstrijd (jongens van 12 tot 18). De 16-jarige Jerry Ji was de enige Nederlander die meedeed aan de jeugdvariant van The Players Championship, een toernooi van de PGA Tour. De wedstrijd trekt elk jaar veel coaches en scouts van Amerikaanse universiteiten. Lees meer over het toernooi in het verslag van de eerste ronde.

Eindstand.

Jeugdwedstrijden in Nederland

De vierde wedstrijd van de Challenge Jeugd Tour, afgelopen zaterdag, is gewonnen door Sophie Teerink en Nick Slobbe. Noa van Beek en Jens Houtepen werden tweede. Uitslag.

Bij de vierde Future Jeugdtour waren de winnaars Chloë Schreurs en Bas Slungers. Carlijn de Graaf en Jennifers Seepers werden tweede, bij de jongens waren dat Benjamin Reuter en Ricardo Veldman. Uitslag.

Fleur van Beek en Pepijn Volmer wonnen de vierde Mini Tour. Rosanne Boere werd tweede, bij de jongens Wouter Villhaber en Mattias Henke. Uitslag.


}