Testers gezocht voor Cobra’s One Length ijzers

19 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
Kort geleden kondigde Cobra de komst (begin 2017) van haar nieuwe F7 One Length golfclubs aan. Het bijzondere aan deze ijzers is dat ze allemaal over de lengte en het gewicht van een ijzer 7 beschikken, waarbij alleen de loft per ijzer verschilt.

Inmiddels hebben wij op de redactie al de beschikking over een dergelijke One Length Cobra-set en die willen we graag door jullie laten testen.

Wij zijn op zoek naar golfers met uiteenlopende ervaring en handicap die op zaterdagochtend 5 november om 10.00 of 11.00 uur op de driving range van Golfbaan De Hoge Dijk (Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam Zuid Oost) een uurtje kennis willen maken met deze nieuwe clubs. De enige voorwaarde is dat je golft met clubs met een graphite shaft en dat je die clubs – ter vergelijking – ook meeneemt naar Amsterdam.

Na afloop zullen we jullie vragen naar de ervaringen en gedurende de ochtend is er ook een fotograaf aanwezig die het testen vastlegt. De bevindingen worden gepubliceerd in de GOLF.NL Weekly die op 23 november verschijnt.

Deelname en gebruik van de ballen op de driving range is uiteraard gratis. Alle testers (we zoeker er in totaal vier) mogen rekenen op een kop koffie, een klein presentje en op de eeuwige dankbaarheid van GOLF.NL.

Geïnteresseerd?

Aanmelden kan door voor 24 oktober een mail te sturen naar edwin@golf.nl. Graag ontvangen we de volgende gegevens:
- Naam
- Woonplaats
- Mobiele telefoonnummer
- Leeftijd
- Aantal jaren golfervaring
- Handicap
- Merk & model eigen golfclubs (ijzers)

Zodra we genoeg aanmeldingen binnen hebben en een selectie hebben gemaakt, ontvang je een mail met nadere gegevens.

Tot ziens op 5 november!