The Force is met TaylorMade

17 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
Golfende Star Wars-fans opgelet! TaylorMade brengt volgende maand in samenwerking met Golfplaza een reeks grappige en unieke Star Wars-producten op de markt.

Rogue One

Op 16 december verschijnt Rogue One, de eerste film in de nieuwe Anthology-reeks van Star Wars. De film speelt zich af net voor de gebeurtenissen in Episode IV: A New Hope. In de film probeert een groepje rebellen de bouwplannen van de eerste Death Star te stelen. De tweede Anthology-film zal gaan over het jonge leven van smokkelaar Han Solo. Die film moet in 2018 in de bioscoop verschijnen.

Sinds kort heeft TaylorMade van Disney de licentie gekregen om bekende Star Wars karakters aan hun golfproducten te koppelen. Zo komen we Chewbacca, R2D2, een Storm Trooper, Yoda, C3PO en Darth Vader op onder andere pitchforkjes (13 euro), headcovers (40 euro), handschoenen (25 euro), putter covers (33 euro) en ballen (40 euro) tegen.

Alle Star Wars-items van TaylorMade worden exclusief via de filialen van Golfplaza verkocht en liggen vanaf 11 november in de winkels.

Meer info: Taylormadegolf.eu, Golfplaza.nl

Lees meer over

Equipment