Joost Luiten
Joost Luiten
Beeld: Golfsupport.nl

Luiten maandagavond te gast in Peptalk

28 november 2016 Redactie GOLF.NL
Joost Luiten is maandagavond een van de gasten in Peptalk, een sporttalkshow van Ziggo Sport met Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Formule 1-experts Olav Mol en Jack Plooij zitten maandagavond ook aan tafel in Peptalk. De commentator en de pitreporter keerden maandagochtend terug uit Abu Dhabi waar Nico Rosberg wereldkampioen werd en Max Verstappen zijn prachtjaar afsloot.

Topgolfer Joost Luiten is ook een liefhebber van snelle auto's. De winnaar van het KLM Open vertelt aan tafel uitgebreid over zijn sterke seizoen.

Wielrenner Niki Terpstra verschijnt ook in Peptalk. Hij doet volgende week mee aan de Zesdaagse van Amsterdam, maar raast ook regelmatig in de auto over het circuit en volgde de verrichtingen van Verstappen afgelopen seizoen op de voet. Een vijfde gast is Manon Nummerdor-Flier. Ze maakte donderdag bekend over te stappen naar het beachvolleybal en gaat samenspelen met Marleen van Iersel. Bij Peptalk vertellen ze waarom ze een succesvol duo worden op het zand.

Sprintkoningin Dafne Schippers zit ‘bij Frank op de Bank’ (een programma-onderdeel van Peptalk). De wekelijkse column van Mart Smeets gaat over Roger Williamson, de Formule 1-coureur die hij in 1973 vlak voor diens dood op het circuit van Zandvoort sprak.

Peptalk is iedere maandagavond om 19:00 uur te zien op Ziggo Sport, kanaal 14.

Joost Luiten speelde afgelopen week samen met Darius van Driel in de World Cup. De twee werden gedeeld 17de. Videohoogtepunten Ziggo Sport Golf:

Loading the player...


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}