Princenbosch
Golfclub Princenbosch

Princenbosch Open onderdeel van lustrum

22 maart 2016 Redactie GOLF.NL
Als onderdeel van de lustrumviering organiseert Golfclub Princenbosch dit jaar een open 27-holes wedstrijd voor spelers met een handicap onder de 10.

In 2016 viert Golfclub Princenbosch haar vijfde lustrum. Bij de officiële oprichting op 4 oktober 1991 telde golfclub Princenbosch 270 leden, 25 jaar na de oprichting is de club een van de grootste golfverenigingen van Nederland met ruim 1500 leden.

Naast de Brabantse gezelligheid die de boventoon voert staat presteren en daarmee topgolf centraal. Zowel Dames 1 als Heren 1 is al meerdere jaren actief in de hoofdklasse van de NGF Competitie en Heren 1 won deze maand de Barometer, een testwedstrijd voor de hoofdklasse. Het thema van het vijfde lustrum is een combinatie van de twee belangrijkste pijlers van de vereniging: Aangenaam Presteren!

Princenbosch Open

Al langer leefde de ambitie om een golftoernooi te organiseren waar het presteren en het aangename Brabantse verenigingsleven hand in hand gaan. Dat gebeurt nu bij het vijfde lustrum.

De baan bij Breda heeft 27 holes en het Princenbosch Open is daarom een 27-holeskampioenschap. De strokeplaywedstrijd wordt gehouden op 5 juni 2016. Bij inschrijvingen geldt een maximale handicap van 9,9.

Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro en dat is inclusief een lunchpakket en een barbecue. Er zij mooie prijzen te winnen, zoals drivers en wedges en een wildcard voor het Dutch Junior Open op Toxandria.

Meer informatie is te vinden op de website princenboschopen.nl.

Activiteiten voor leden

De club organiseert het hele jaar lustrumactiviteiten voor de leden. Eerder deze maand was er al een 'jubilarissendag' voor leden die 25 jaar lid zijn: 85 personen van de 110 kwamen opdagen. Later dit seizoen wordt een groot gezamenlijk ontbijt op de baan geserveerd, gevolgd door golf, jeu de boules, bowls, klootschieten, bridge, footgolf en een bierfeest.

Informatie over de club: princenbosch.nl.

 

 

 


}