Zelle
Een vernieuwde range op 't Zelle

Jeugdteam en nieuwe range op 't Zelle

21 maart 2016 Redactie GOLF.NL
Golfclub ’t Zelle heeft een Golfteam opgericht om talentvolle jeugd van de club te ondersteunen en faciliteren. Mede met het oog daarop zijn de oefenfaciliteiten van de club in Hengelo helemaal vernieuwd.

Vier jaar geleden hebben enkele enthousiaste golfers het plan opgepakt de talentvolle jeugd van Golfclub ’t Zelle te ondersteunen en faciliteren om ze op een hoger niveau te krijgen. Golfteam `t Zelle was geboren. Dankzij de steun van veel sponsoren op zowel financieel gebied als fysiek gebied worden de eerste resultaten zichtbaar.

Marco de Bake, professional op Golfclub 't Zelle, is een van de drijvende krachten: "We faciliteren jongens in de leeftijd van 9 tot 15 jaar. Het doel is dat ze golf gaan zien als hun eerste sport en dat hun handicap zo laag wordt, dat ze zich kunnen meten met de beste spelers in Nederland. Het verbeteren van de oefenfaciliteiten is een onderdeel hiervan."

Oefenfaciliteiten vernieuwd

De oefenfaciliteiten bij ’t Zelle zijn uitgebreid om het oefenen zo gericht en zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De drivingrange heeft een facelift ondergaan.

Zo zijn er diverse targets, nieuwe vlaggen, targetpalen en een fairwaybunker. Tevens mogen alle leden vrij gebruikmaken van diverse, nieuwe trainingsattributen.

Na een bezoek van Piet Paulusma op 12 maart werd een dag later de hernieuwde drivingrange geopend, onder grote belangstelling van sponsoren en leden. Voorzitter Paul Baumann onthulde samen met het jongste talent van de club, Marco Wielinga, een grote foto die te zien is op de Academy. Na de opening werden alle sponsoren onderworpen aan een wedstrijd waarbij ze alle attributen van de oefenfaciliteiten moesten gebruiken. 

Informatie: gczelle.nl.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Super voor 't Zelle, met dank aan de mannen die dit voor elkaar hebben gekregen.

Geplaatst door Golfbaan 't Zelle op zondag 13 maart 2016
}