ING Private Banking Golf Week naar ontknoping!

22 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Op de derde en laatste dag van de ING Private Banking Golf Week valt de beslissing in de Ladies Nations Invitational en de ING Private Banking Cup. Voor NGF-leden is de toegang gratis op vertoon van hun lidmaatschapspas. De wedstrijden beginnen al om 9:00 uur, een uur vroeger dan eerder aangegeven.

Zondagochtend worden de halve finales gespeeld van de Ladies Nations Invitational. Nederland neemt het daarin op tegen Engeland.

Voor Nederland speelt Christel Boeljon de single. Haar tegenstander is een andere oud-winnares van het Dutch Ladies Open, Florentyna Parker. Roos Haarman en Dewi-Claire Schreefel  spelen een foursome tegen Danielle Montgomery en Hannah Burke.

Met een totaal van 9 punten eindigde Nederland als eerste in een poule met Denemarken, Frankrijk en België. Engeland werd tweede in de andere poule achter Schotland. De Schotse dames spelen in de tweede halve finale tegen Denemarken.

De teams spelen ook in de knock-outfase van het toernooi negen holes matchplay. Als beide teams over twee wedstrijden evenveel punten halen en ook het aantal gewonnen holes gelijk is, dan wordt  een play-off gespeeld om de winst.

De wedstrijden om plaats 5 t/m 8, de kleine finale en de finale beginnen om 12:30 uur. Alle wedstrijden van de Ladies Nations Invitational beginnen op hole 10 en eindigen op de green van hole 18.

Finales ING Private Banking Cup

In de ING Private Banking Cup zijn de finalisten al bekend. Zondag treffen De Pan en de Eindhovensche elkaar in de eindstrijd, met als inzet een cheque van 7500 euro, te besteden aan jeugdgolf binnen de vereniging.  De runner-up wint 5000 euro.

De strijd om plaats 3 en 2500 euro prijzengeld gaat tussen Princenbosch en Eindhovensche Golf. De finales van de ING Private Banking Cup beginnen om 11:15 uur. Vanaf 9:00 uur wordt eerst gespeeld om de plaatsen 5 t/m 16. 

Volg, like en share #INGGolfWeek

De beste manier om up to date te blijven met alles wat er gebeurt rond de ING Private Banking Golf Week op The International is via social media. Volg het laatste nieuws en bekijk de mooiste foto's en video's op Facebook en Twitter.

 De officiële hashtag van het toernooi is #INGGolfWeek. Wil je het Nederlands team een hart onder de riem steken gebruik dan ook #TeamNed. De leukste tweets en Instagram foto’s met deze hashtags zijn te zien op de schermen op The International.

>> Programma ING Private Banking Golf Week

 

Lees meer over

Topgolf