Golfclub Semslanden
Golfclub de Semslanden

Drents Open, tot handicap 30

23 juni 2016 Redactie GOLF.NL
Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2016 wordt op Golfclub Semslanden in Gasselternijveen de tweede editie van het Drents Open gespeeld.

Dit jaar zijn er drie categorieën. 

  • Categorie stableford voor spelers met handicap 10 tot 19,9 en 20 tot 30,0 speelt op zaterdag.
  • Op zondag is het de beurt aan spelers met een handicap tussen +4 en 9,9 in de categorie strokeplay. 

Net als bij de eerste editie van het Drents Open willen de club en de organisatie alle registers open trekken om de baan er kampioenschapwaardig bij te laten liggen. ‘Wij willen net als vorig jaar de stimp rond 9 of 10 zien te krijgen en daarvoor worden nu al voorbereidingen getroffen’, zegt Gerrald Komduur, hospitality manager en golfprofessional op de Semslanden. Volgens Henk van Dijken van toernooiorganisatie Pro Golf Events is het doel ‘om een kampioenschap te organiseren waarbij in elke categorie serieus gestreden kan worden om de overwinning met spelers van een gelijkwaardig niveau.' 

De kosten voor deelname zijn inclusief koffie of thee met lekkernij bij ontvangst, baancatering en een uitgebreid lunchbuffet na afloop van de wedstrijd. Leden van de Semslanden betalen € 20 en de overige spelers € 50. Meer informatie over het Drents Open 2016 en inschrijven kan via de website van Pro Golf Events: www.progolfevents.nl/drents-open-2016.


Drents Open

}