De leukste golfkado’s voor vaderdag!

De leukste golfkado’s voor vaderdag

14 juni 2016 Redactie GOLF.NL
Dit weekend is het vaderdag. Heb je een golfgekke vader en ben je op zoek naar inspiratie voor een leuk kado? GOLF.NL helpt je met een paar kadotips voor je vaders favoriete hobby.

Oefening baart kunst, ook voor papa

Kan je vader wel wat oefening gebruiken? Overweeg dan een mooi chipnetje voor in de tuin of geef een mooie puttingmat zodat hij overal kan oefenen. Voordat je het weet is hij (senioren)kampioen en is het zijn beurt om kado's te kopen!

Koop: Chipping net - BOL.com: € 17,94 (inclusief verzendkosten)
Koop: Putting mat - BOL.com € 29,95 (gratis verzending)

Uren kijkplezier met Ziggo Sport Golf

De laatste ronde van het US Open valt altijd samen met vaderdag, en wat is er nou leuker dan het geven van een Ziggo Sport Totaal-abonnement. Dan kan je vader direct live het slot zien van het tweede major van het jaar. Ziggo Sport Totaal - met Ziggo Sport Golf - zendt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar golf uit. Mis geen bal van Joost Luiten en volg naast alle majors LIVE alle wedstrijden van de European en PGA Tour.

Koop: abonnement Ziggo Sport Totaal – vanaf € 13,95 (prijs verschilt per provider)

Sokken = Golfballen

Golfballen zijn een beetje het equivalent van sokken: het ideale kado als je geen inspiratie hebt, maar toch iets wilt geven waar je vader echt iets aan heeft. Vergeet niet eerst even onze 9 tips voor het kiezen van de goede bal door te lezen: 9 Tips: Kies de beste bal.

Koop: golfballen Jumbo Golfwereld
Koop: golfballen GolfPlaza

Altijd goed: een kadobon

Weet je echt niet wat je moet kopen, en heb je een kieskeurige vader die het liefst zelf zijn eigen golfkado uitkiest? Koop dan een Fairwaystrokes-kadobon, die net als Fairwaystrokes in te wisselen zijn bij talloze golfbanen, golfshops. Handig voor bijvoorbeeld greenfees en andere golfartikelen.  

Koop: Fairwaystrokes kadobon: €10 - €150

Op pad met pa

Altijd al een keer een golfreisje met je vader willen maken? Bij Pin High Golftravel boek je de leukste (korte) golfreizen. Bijvoorbeeld in eigen land, want er zijn in ons kleine landje genoeg leuke trips te maken. Wil je iets verder weg en de grens over? De Duitse grensstreek kent prachtige golfbanen, is niet te ver weg en is betaalbaar.

Koop: Martensplek - 1 nacht, logies, greenfee: € 149,-
Koop: Golfpark Gut Duneberg Duitsland - 2 nachten, logies, greenfees: € 249,- 

Gekke golfmok

Natuurlijk mag het gekke golfkado in deze lijst niet ontbreken. Houd je vader van een lekker bakkie? Dan maak je zeker vrienden met deze unieke golfmok.

Koop: Golfmok - Gadgethouse.nl: € 16,90 (inclusief verzendkosten)

}