Het Rijk van Margraten
Het Rijk van Margraten

18 holes voor 22 euro rondom verjaardag Budgetgolf

16 juli 2016 Redactie GOLF.NL
Budgetgolf bestaat in augustus 11 jaar. Om dit te vieren kun je op 11 golfbanen negen holes voor 11 euro, of 18 holes voor 22 euro spelen.

In de week rondom de verjaardag en op de verjaardag zelf (12 augustus 2016), is er elke dag een baan waarop men voor het speciale tarief kan spelen. Daarnaast kunnen voorafgaand aan de verjaardagsweek golfers drie opeenvolgende dagen voor het actietarief op Het Rijk van Margraten terecht. 

'Ideaal om er eens een paar dagen tussenuit te gaan, zeker in combinatie met Maastricht en andere golfbanen in Limburg', geeft Jouke Fridsma van Budgetgolf als tip. 'En een overnachting is wellicht ook geen gek idee voor golfers die zowel Golf International Moyland als Muhlenhof willen spelen. Die banen liggen op een steenworp afstand van elkaar en zijn achter elkaar opgenomen in het schema.'

De verjaardagsweek wordt op zondag 7 augustus afgetrapt bij OGD Dronten en op zondag 14 augustus afgesloten op Dorhout Mees. Om te kunnen spelen voor het speciale tarief dient men te reserveren bij de betreffende golfbaan en een kortingsvoucher in te leveren die gratis op budgetgolf.nl is te downloaden. De deelnemende banen zijn;

- Het Rijk van Margraten (1, 2 en 3 augustus)

- OGD Dronten (7 augustus)

- Golf International Moyland (8 augustus)

- Almkreek (8 augustus)

- Muhlenhof (9 augustus)

- De Turfvaert (9 augustus)

- Edda Huzid (10 augustus)

- Efteling Golfpark (11 augustus)

- Het Rijk van Nijmegen (12 augustus)

- Golf4all Harderwijk (13 augustus)

- Dorhout Mees (14 augustus)

Verloting

Vorig jaar vierde Budgetgolf het tienjarig bestaan op soortgelijke wijze. 'Dat sloeg toen erg aan, zowel bij de golfers als bij de banen. Vandaar dat we het nu weer doen', aldus Fridsma. De speciale korting is overigens niet de enige actie waarmee de verjaardag wordt gevierd, er worden ook greenfees verloot. Zo maken bezoekers t/m eind juli kans op een setje van twee greenfees voor Golf4All Harderwold.

}