Ziggo Golf Tour 2016

Win twee startbewijzen voor de Ziggo Tour op de Texelse

1 juli 2016 Redactie GOLF.NL
Donderdag 7 juli wordt de tweede wedstrijd van de Ziggo Sport Tour gehouden op de prachtige linksbaan van de Texelse. Deze competitieve maar vooral gezellige golfdagen staan onder leiding van Daan Slooter en je treft daar ook zijn medecommentatoren John Woof en Inder van Weerelt.

Wil je hier bij zijn? GOLF.NL geeft twee volledig verzorgde startplekken weg! 

Wat moet je hier voor doen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de volgende link: Schrijf mij in! Ben je al lid? Schrijf je dan ook in voor deze prijs en geef aan dat je al lid bent! Onder de nieuwsbrief abonnees zal de prijs verloot worden.
De dag zal bestaan uit:

  • Een uitgebreide ontvangst
  • 18-holes stableford-wedstrijd
  • Een gezellig diner
  • Prijsuitreiking

De hoofdprijs is een all-inclusive deelname aan de grote finale met verblijf in het exclusieve 5-sterrenhotel Marble Andalucia, in Huelva, Zuid-Spanje. Hier zal worden gestreden om de winst van de Ziggo Sport Golf Tour. In elk toernooi van de Ziggo Sport Golf Tour kwalificeren zich hier twee winnaars voor.

Je kunt ook een auto winnen in de Enterprise Rent-a-Car Hole-in-One Challenge. De speler of speelster die op de Ziggo Sport Golf Tour op de aangewezen hole een hole-in-one maakt, wint een prachtige Mazda MX5.

De prijs van deelname aan een van de geheel verzorgde golftoernooien van de Ziggo Sport Golf Tour bedraagt normaal € 95 per persoon. De maximale handicap is 36.

Meer informatie: Ziggo Sport Tour.

}