NoBRa Golf

Zomertour van NoBraGolf

29 februari 2016 GOLF.NL
NoBraGolf Nederland organiseert voor de tweede keer een Zomertour.

Vorig jaar werd de zomercompetitie voor het eerst georganiseerd en NobraGolf spreekt van een groot succes. De tour wordt dit jaar uitgebreid en de categorieën zijn iets aangepast.

Individuele competitie op 35 banen

De Zomertour 2016 is een individuele competitie waarbij spelers in de maandag juli en augustus op meer dan 35 banen in Nederland een wedstrijd kunnen spelen -banen als Crossmoor, Midden-Brabant, de Zaanse en de Drentsche.

Voor het klassement geldt het resultaat van de vier beste wedstrijden, met uitzondering van de wedstrijd op de eigen baan. 

Er zijn twee handicapcategorieën en per categorie zijn mooie prijzen te winnen.

  • Categorie 1 : handicap 0,0-26,0 
  • Categorie 2 : handicap 26,1-54

Inschrijven kost eenmalig 25 euro, waarna deelnemers toegang krijgen tot het online systeem van E-Golf4U. Hierin kan worden ingeschreven voor wedstrijden, worden scores ingevoerd en kan de tussenstand per categorie worden bekeken. Daarnaast betaalt een speler per gespeelde wedstrijd een greenfee van maximaal € 35.

Website

NoBraGolf Nederland heeft een nieuwe website gelanceerd, speciaal voor de Zomertour. Hier staat alle informatie met betrekking tot de competitie, de voorwaarden, de mogelijkheid om in te schrijven en nog veel meer. De website is nobragolf-zomertour.nl

Er is ook een speciale Facebook-pagina voor de Zomertour, waar regelmatig nieuwtjes en updates met betrekking tot de Zomertour zullen worden geplaatst.

Mixed competitie

NoBraGolf Nederland organiseert jaarlijks een nationale mixed-teamcompetitie in de periode maart tot en met september. Sinds de oprichting in 1999 is de competitie uitgegroeid tot een circuit met circa 1000 golfers. Iedereen kan aan de NoBra-competities meedoen, van beginnende golfer tot single handicappers.
Voor meer informatie over de activiteiten van NoBraGolf Nederland kan men contact opnemen via info@nobragolf.nl.

NoBRaGolf}