Golfbaan Haviksoord ligt heel dicht bij het nieuwe tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze.

Golfen in de buurt van nieuwe sterren!

12 december 2016 Redactie GOLF.NL
Culinair Nederland stond al weken stijf van de spanning, maar helaas: er is vandaag geen derde restaurant met drie sterren in Nederland bijgekomen. Wel zijn er nieuwe sterren uitgedeeld door de Michelin Gids. Leuk hoor, lekker eten in de nieuwe bekroonde restaurants, maar waar kun je héél dicht in de buurt lekker golfen? Nou, hier dus.

Bij restaurant Tribeca in Heeze juichten ze maandag alsof er twee holes-in-one achter elkaar werden gemaakt. Het restaurant, nog maar drie maanden open, kreeg direct twee sterren. Smullen geblazen natuurlijk en dat voor gemiddeld 55 euro (twee gangen). Bij Haviksoord, 7,2 kilometer verderop, zetten ze deuren wijd open voor de golfende fijnproevers. Daar krijg je voor een greenfee van 35 euro deze winter (met zomergreens) een afwisselend menu van 18 holes geserveerd!

In Heerlen ging de vlag uit bij Cucina del Mondo, dat één ster kreeg. Bij Hoenshuis Golf & Country Club, 7,4 kilometer ten westen, zullen ze wellicht handenwrijvend het nieuws hebben aangehoord. Voor twee gangen betaal je op Cucina del Mondo gemiddeld 35 euro (bron: Iens), voor 18 holes op Hoenshuis 50 euro (wintergreenfee). Voor deze combi vork & mes en ijzers zijn wij wel te porren.

Ook bij Noble in Den Bosch werd een ster binnen gehengeld. De prijs van een tweegangenmenu (25 euro volgens Iens) ligt gemiddeld een stuk lager dan de greenfee voor 18 holes op Golf Parc De Pettelaar (33 euro). Die 18 holes speel je op een par-3 9-holes baan, ongeveer 3,5 kilometer ten zuidoosten van het restaurant.   


restaurant-tribeca.nl

haviksoord.nl


bolenius-restaurant.nl

amvj-golf.nl


restaurantnoble.nl

pettelaar-golf.nl


cucinadelmondo.nl

hoenshuis.nl

}