Davey
Davey Porsius en Max Albertus
Beeld: Golfsupport.nl

Vlogs van Davey Porsius en Max Albertus

10 december 2016 Redactie GOLF.NL
Een paar jonge golftalenten zijn aan het vloggen geslagen. Bekijk de vlogs van Davey Porsius en Max Albertus.

Davey Porsius

Davey Porsius is 21 jaar oud en lid van de Goyer. Hij werd dit jaar derde op de NGF Amateur Ranking voor jongens. De student aan de Johan Cruyff Academ bereidt zich voor op de European Tour Qualifying School van 2017. Hij maakte al vlogs voor Pin High Golftravel en heeft nu 'een eigen video blog' gemaakt. In de vlogs wil hij zijn overgang van amateur naar pro vastleggen.

Max Albertus

Max Albertus (22) was een amateur van de Noordwijkse en is recent pro geworden. De nummer 4 van de NGF Amateur Ranking van 2016 speelde dit najaar de Q School van de European Tour maar werd in de eerste fase uitgeschakeld.

Komende week probeert hij een kaart voor de Alps Tour te veroveren; hij speelt van 15 tot 17 december de finale van de Alps Tour Q School.

Max maakt ook vlogs, hieronder is zijn tweede en eerste videodagboek te zien.


Max is een van minstens drie Nederlanders in de Q School finale van de Alps Tour, Lars van Meijel en Rowin Caron doen ook mee aan de Final Stage.

Bernhard Geelkerken en Xavier-Ruiz Fonhof spelen op 11 en 12 december een pre-qualifier en hopen zich te plaatsen voor de finale.

Van Meijel, Caron en Jeroen Krietemeijer hebben onlangs samen Golfteam JLR opgericht.

Social media

Daveys website en Davey op Facebook:

Max op Instagram:

Link in bio 🎥

Een foto die is geplaatst door Max Albertus (@maxalbertus) op

Max op Facebook: