Swinkelse Open Jeugdtoernooi
Jeugd in het Swinkelse Open Jeugdtoernooi van vorig jaar

Swinkelsche Open Jeugdtoernooi op 16 oktober

24 augustus 2016 Redactie GOLF.NL
Op zondag 16 oktober 2016 wordt voor de tweede keer het Swinkelsche Open Jeugdtoernooi gespeeld.

Het jeugdtoernooi op Golfbaan de Swinkelsche bij Eindhoven is de laatste wedstrijd van het seizoen waarin de jeugd nog punten voor de NGF Ranking kan behalen.

De eerste editie van het Swinkelsche Open Jeugdtoernooi in 2015 was volgens de organisatie een doorslaand succes. Er deden ruim 45 kinderen mee, uit Nederland, België en Duitsland. Onder de deelnemers waren twee 17-jarige spelers met een handicap van +0,3. De winnaar kwam van de Swinkelsche zelf: Dane Cvetkovic met één boven par.

Voor de baan en club waren er voldoende redenen om dit jaar een tweede editie te organiseren en een groot aantal deelnemers van vorig jaar heeft zich al weer ingeschreven. Omdat de wedstrijd nog meetelt voor de NGF ranking is de kans groot dat het deelnemersveld nog sterker zal zijn dan vorig jaar.

Om het wedstrijdgevoel en de spanning te optimaliseren, zal de wedstrijdorganisatie dit jaar zorgen voor live scoring. Het toernooi staat open voor jongens en meisjes van 7 tot en met 21 jaar. De startlijst wordt samengesteld op basis van handicaps, de beste spelers starten het laatst.

Meer informatie: golfverenigingdeswinkelsche.nl. Inschrijven kan tot 1 september 2016.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}