Bestel nu gratis twee kaarten voor de Olympic Experience!

9 augustus 2016 NGF
Tegelijkertijd met de Olympische Spelen in Rio de Janeiro is ook de Olympic Experience in Den Haag begonnen.

In het eerste weekeinde maakten al duizenden bezoekers een succes van het nieuwe evenement voor sportliefhebbers, waar je onder begeleiding van maar liefst dertig sportbonden kunt sporten en op grote schermen live naar de wedstrijden in Rio kunt kijken. Uiteraard onder het genot van een hapje, drankje, zon en zee. Van tien uur ’s ochtends tot middernacht!

De NGF is ook nauw betrokken bij de Olympic Experience (6-21 augustus) en biedt voor haar leden nu de kans om tijdens de Spelen ook deze unieke ‘Olympic Experience’ op het sportstrand van Den Haag te beleven. Met onderstaande code kun je gratis twee kaarten voor een van de doordeweekse dagen bestellen. Wees er snel bij, want op = op!

Code: NGF

* Met deze code kunt u maximaal twee doordeweekse dagkaarten voor één dag naar keuze afhalen via de website.

Ga naar www.teamnl.org/olympic-experience-tickets en vul je kortingscode in

12 augustus Golf centraal

Tijdens de Olympic Experience staat iedere dag een bepaalde sport in de schijnwerpers. Golf krijgt extra aandacht op vrijdag 12 augustus. Dit betekent: veel live beelden van het golftoernooi in Rio met Joost Luiten als Nederlandse hoop op een golfmedaille. Dus kom die dag zéker naar de Olympic Experience.

De Olympic Experience wordt georganiseerd door TIG Sports, NOC*NSF en de gemeente Den Haag. Het ‘sportdorp’ is iedere dag geopend van 10.00 tot 24.00 uur. 

Lees meer over

Olympische spelen NGF