Gofclub de Koepel
Gofclub de Koepel

Gratis 9 holes op open dag De Koepel

3 april 2016 Redactie GOLF.NL
Op 23 en 24 april doen tientallen banen mee aan de Nationale Open Golfdagen. Op sommige clubs, bijvoorbeeld De Koepel, mogen gasten ook gratis golf spelen.

De Wierdense Open Golfdagen op De Koepel zijn op zondag 24 april. Op deze baan zijn er van 12.00 uur tot 17.00 uur allerlei activiteiten, voor jong én oud.

Voor mensen die willen kennismaken met de sport is er een clinic, waarbij het accent ligt op lange slagen, putten en chippen. Kinderen kunnen zich uitleven op een opblaasbaar doel.

Daarnaast mogen bezoekers gratis negen holes spelen (iedereen vanaf handicap 54). Wie nog geen handicap 54 heeft, mag onder begeleiding van vrijwilligers drie holes golfen. Aanmelden voor de Open Golfdag is niet nodig, maar wie negen holes wil spelen dient zich wel aan te melden (via info@golfclubdekoepel.nl of 0546-574070).

Bezoekers die negen holes spelen krijgen ook nog een voucher voor € 20 korting op een volgende greenfee (9 of 18 holes). Tevens is er een speciale aanbieding, alleen geldig op de open dag: 4 greenfees (18 holes) voor € 125.

Familiesport

Golfclub de Koepel legt bij de open dag het accent op families. Een belangrijk beginsel van de clubs is 'dat iedereen zich er welkom voelt; van beginnende tot gevorderde golfers, van jong tot oud'. Kinderen van families die lid worden spelen gratis mee (bij één of twee betalende ouders, spelen maximaal twee kinderen gratis). Kinderen krijgen bovendien elk jaar 20 gratis golflessen.

De Koepel heeft verschillende lidmaatschapsvormen, inclusife proeflidmaatschappen voor zes maanden vanaf € 200. Proefleden kunnen onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten. Voor beginners zijn zes groepsgolflessen van één uur inbegrepen. Deze worden gegeven door onze PGA golfprofessional Garry Jack. 

Er is ook een speciaal proeflidmaatschap voor families en voor de jeugd tot 21 jaar. Wanneer iemand besluit lid te worden, zijn de eerste twee maanden van het vervolglidmaatschap ook nog eens gratis.

Meer informatie: golfclubdekoepel.nl.

Nationale Open Golfdagen

Interesse in een open golfdag op een andere club of wil je iemand laten kennismaken met golf? Kijk op opengolfdag.nl welke banen en clubs meedoen. Hieronder is een promotiefilmpje te zien.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}