Senioren
Alle winnaars van de slotwedstrijd senioren, v.l.n.r: Laurence Nolte, Willem Hoos, Elly van Bergen Walraven, Rolf Esser, Karin Berghuijs, Pem van Heek, Lineke Pluimgraaff.
Beeld: NGF

Berghuijs en Esser winnen slotwedstrijd senioren

5 oktober 2015 Redactie GOLF.NL
Op een mooie zonnige dag gingen 24 dames en 48 heren op Golfclub Heelsum de strijd met elkaar aan in de slotwedstrijd van de senioren.

Op een mooie zonnige dag en op een uiterst verzorgde golfbaan de slotwedstrijd spelen was een bonus, waar de beste senioren van Nederland wel oren naar hadden.

De voorzitter van de seniorencommissie, Ilona Arkenbout, tevens lid van Golfclub Heelsum, reikte na afloop de prijzen uit aan de volgende spelers:
Bij de dames:
1. Karin Berghuijs (75 slagen)
2. Lineke Pluimgraaff (76 slagen)
3. Laurence Nolte (77 slagen)
Bij de heren:
1. Rolf Esser (75 slagen)
2. Willem Hoos (75 slagen)
3. Pem van Heek (76 slagen)

Tevens was er ook de gebruikelijke prijs voor de beste 'super senior' (65+); bij de dames was dat Elly van Bergen Walraven en bij de heren Vic Swane. Eerlijkheidshalve zou deze laatste prijs ook toekomen aan Rolf Esser, maar de commissie besloot de prijzen eerlijk te verdelen.
Tot slot werd Muis de Kempenaer in de bloemetjes gezet omdat dit na 26 jaar haar allerlaatste wedstrijd was als referee. Door de comissie senioren werd zij hartelijk bedankt voor al haar jaren trouwe dienst.

Uitslagen dames

Uitslagen heren

Lees meer over

Amateurs Senioren