Golfbaan Zuid-Drenthe
Golfbaan Zuid-Drenthe

Golfbaan Zuid-Drenthe zit in de lift

29 november 2015 Redactie GOLF.NL
Het gaat goed met Golfbaan Zuid-Drenthe (voorheen Green Meet*s), meldt het management van de baan in de Drentse plaats Erica.

De 9-holes baan heeft dit jaar het GEO-certificaat voor duurzaam bekeer ontvangen en zag het aantal spelende gasten in 2015 verdubbelen. Ook de business club van de baan groeit.

Wim Beekman, algemeen directeur bij FC Emmen, en één van de nieuwe bedrijfsleden op Golfbaan Zuid-Drenthe is enthousiast: ‘Een geweldige baan met veel uitdaging en prachtige oefenfaciliteiten voor golfers van elk niveau. Een absolute aanwinst voor golfers en bedrijven in de regio.’

Volgens bezoekers van Leadingcourses, een toonaangevende golfbaanbeoordelingswebsite, is het de beste 9-holes golfbaan van Nederland met een A-status.

In het nieuwe seizoen wordt een clubhuis in gebruik genomen en begin juni is Pro Golf Events aangesteld als partner voor sales, events en promotie van de golfbaan. ‘Dit zorgt,’ aldus het management, ‘naast meer structuur en golfkennis onder andere voor een substantiële stijging van het aantal gastspelers door het aangaan van nieuwe samenwerkingen met andere golfbanen, online golfverenigingen en het aantrekken van externe wedstrijden.’

Speciaal voor golfteams die uitkomen in de NGF Competitie heeft de baan met hotel voordelige arrangementen opgesteld waarbij teams kunnen spelen, eten en overnachten op Resort Zuid-Drenthe.

Naast de grote baan is een par-3 baan, een grote putting- en chippinggreen en een verlichte driving range. Het hotel heeft een bar, restaurant en wellness-afdeling.

Meer informatie: golfbaanzuiddrenthe.nl.

}