Rijswijkse
Het clubhuis van de Rijswijkse

Winteracties van golfbanen

6 november 2015 Redactie GOLF.NL
In de winter hebben banen en clubs veel aanbiedingen. De acties en kortingen worden verzameld op de websites golfaanbieder.nl en budgetgolf.nl.

Golfaanbieder

Golfbanen hebben minder spelers in de winter en komen daarom geregeld met aanbiedingen waardoor een rondje heel voordelig kan zijn. Ook zijn er winterabonnementen waarmee je een paar maanden onbeperkt kunt golfen en er bestaan veel arrangementen, bijvoorbeeld een ronde gecombineerd met een lunch voor één bedrag.

De website golfaanbieder.nl had vijf jaar geleden zo’n 13 acties maar afgelopen jaar stond de teller in januari op 31 winteraanbiedingen. ‘Steeds meer golfbanen hebben een actie en willen deze promoten,’ zegt Rory Colpaart van golfaanbieder.nl, ‘Voor elke golfer is er wel een aantrekkelijke aanbieding.’

Budgetgolf

'November is voor veel golfbanen traditioneel de tijd om met winteracties te beginnen', zegt Igor Bennik van budgetgolf.nl. Via de website van Budgetgolf bieden Golfen op een Landgoed, De Haenen en Engelenburg bijvoorbeeld een speciaal winterlidmaatschap aan. 

‘Wat het ook goed doen, zijn arrangementen waarbij 9 holes golfen wordt gecombineerd met een winterse dagschotel’, aldus Bennik. ‘Maar veel banen geven ook gewoon korting op de greenfee.’

Websites

Voor een overzicht van winteracties, ga naar golfaanbieder.nl en budgetgolf.nl.

}