Zen

Beter putten met ZEN Putting Mechanics

9 maart 2015 GOLF.NL
Professional Tim Nijenhuis boekt succes met zijn ZEN-puttingprogramma. Iedereen kan er mee kennismaken, ook op de Amsterdam Golf Show.

Mind, Body and Motion

ZEN Putting Mechanics is de nieuwe puttfilosofie die Tim Nijenhuis gebruikt. De methode is gebaseerd op de drie belangrijkste aspecten van het putten, namelijk 'Mind, Body and Motion'. Dit vormt het raamwerk voor golfers om een continue verbetering in het putten te creëren.

Tim Nijenhuis is met Nijenhuis Golf Academy en ZEN Putting Mechanics gevestigd op de Lochemse en Keppelse. Hij is headpro op de Lochemse G&CC de Graafschap en heeft met behulp van ZEN al veel spelers beter laten putten, van beginners tot professionals. Elk jaar organiseert Tim een seminar voor de PGA Holland, een bijscholing voor PGA-professionals.

Op 25 en 26 april 2015 is Tim samen met de oprichter van de ZEN-filosofie, Nick Middleton, te vinden op de Amsterdam Golf Show, de beurs die gehouden wordt op Amstelborgh. Hij zal hier consumenten en professionals laten ervaren wat ZEN Putting Mechanics is.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

ZEN Green Stage

Er worden meerdere masterclasses aangeboden, er worden puttanalyses afgenomen en geïnteresseerde golfers krijgen direct tips waarmee ze beter leren putten. Daarnaast zijn ook de allernieuwste ZEN-putters aanwezig om te testen.

Nieuw in Nederland en ook op de Amsterdam Golf Show te bewonderen is de ZEN Green Stage, een puttinggreen die automatisch versteld kan worden in alle denkbare hellingen (foto boven).  

Meer informatie over ZEN putting mechanics is vinden op nijenhuisgolf.nl en zenoracle.com. Meer informatie over de Amsterdam Golf Show: amsterdam-golf.com.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}