Hooge Rotterdamsche
Marie-José van der Klift en Remy de Milde van De Hooge Rotterdamsche

Hooge Rotterdamsche wint Maintenance Cup

30 juni 2015 Redactie GOLF.NL
Afgevaardigden van dertien Nederlandse en Belgische banen die het onderhoud hebben uitbesteed aan AHA de Man hebben maandag tegen elkaar gestreden om de Maintenance Cup 2015.

De wedstrijd werd gespeeld op Golfbaan Kralingen, de laagst gelegen golfbaan van Nederland en titelverdediger. Ondanks de uiterste inspanningen van Golfbaan Beveren mochten Marie-José van der Klift en Remy de Milde van Golfbaan de Hooge Rotterdamsche uiteindelijk als trotse winnaars de beker omhoog houden. 

Elke golfbaan werd vertegenwoordigd door een vertegenwoordiger van het bestuur of het management en iemand uit het greenkeepersteam. Het doel van de jaarlijkse dag is kennis en nieuwe ideeën uitwisselen.

‘Hoewel je samen elke dag bezig bent om de golfer de best mogelijke baan aan te bieden, speel je niet elke dag met de baanmanager een rondje golf. Het is goed voor het teamgevoel om samen te spelen tegen onze collega-banen’, zei Remy de Milde, de hoofdgreenkeeper van De Hooge Rotterdamsche. ‘Volgend jaar wordt de AHA de Man Maintenance Cup bij ons gehouden. Vandaag lagen de greens in Kralingen er geweldig bij. Ik zal zorgen dat volgend jaar mijn kritische collega’s net zo onder de indruk zijn als vandaag. Dat hoort natuurlijk ook bij deze wedstrijd.’

Lees meer over

Banen