Juriann van der Vaart Alps Tour
Jurrian van der Vaart had in zijn slotronde maar 24 putts.
Beeld: Golfsupport.nl

Sponsordag Jurrian van der Vaart

26 juni 2015 Redactie GOLF.NL
Op 17 augustus vindt op Golfbaan De Swinkelsche voor het tweede jaar op rij de sponsordag van Jurrian van der Vaart plaats.

Op de Swinkelsche zal Van der Vaart ook dit jaar een volledige verzorgde sponsordag organiseren. Op deze dag ligt de nadruk op 'inspiratie, instructie en golf, heel veel golf'.

’s Ochtends verzorgt het coachingteam van Jurrian van der Vaart een speciaal programma. Tom O’Mahoney, Floris Vos en Inder van Weerelt geven instructies en golftrainingen om je spel te verbeteren. Je kunt interactieve sessies volgen van golfbaanarchitect Frank Pont en gerenommeerd psychologe Annemieke Zijerveld. ‘s Middags worden er 18 holes gespeeld op de bijzondere en uitdagende baan van de Swinkelsche. Op de baan zijn verschillende activiteiten en wedstrijdjes uitgezet. 

Wat doet het coachingsteam?

Het coachingsteam van Jurrian van der Vaart biedt deze bijzondere dag een afwisselend programma om je golfspel te verbeteren. 

Tom O’Mahoney, de swingguru van Nederland, zal naar je swing kijken op de drivingrange. Met zijn beroemde tips zal hij je versteld doen staan van je eigen kunnen.

Mentale trainer Floris Vos zorgt er op de putting green voor dat je concentratie optimaal zal zijn met een mentale workshop.

Oud European Tour-speler Inder van Weerelt stond bekend als een van de meest constante spelers op de Tour. Hij zal je helpen de rechtste drives van je leven te slaan door de driverswing tot in detail te analyseren.

Golfbaanarchitect Frank Pont, die onder andere de Swinkelsche en de Turfvaert ontwierp, zal vertellen over de aanleg van die banen. Ook deelt hij zijn kennis over de beste strategie op verschillende holes aan de hand van foto’s en kaarten.

Klinisch psychologe Annemieke Zijerveld, gespecialiseerd in mental toughness, peak performance en mentale gezondheid, zal een kijkje geven in de keuken van de training van echte grootmeesters. Zij begeleidt olympische kampioenen en de eliteteams van het leger en kan dus alles vertellen over mentale staat van deze atleten.

’s Middags kun je het geleerde toepassen in een mooie en uitdagende omgeving. Golfbaan de Swinkelsche stond in het openingsjaar al op de 14de plaats van de GOLF.NL Weekly Top-50 van beste banen van Nederland, en de baan is alleen maar mooier geworden. Brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en heel veel ruimte eromheen. Maar er zijn ook grote bunkers met grillige randen, bos, heide en water om het spel leuk te maken.

Meedoen aan deze unieke golfdag? Schrijf je nu in!

Website Jurrian van der Vaart