Heiloo
G&CC Heiloo

Heiloo Open Golf Toernooi eind augustus

26 juni 2015 Redactie GOLF.NL
Golf & Country Club Heiloo organiseert voor de negende keer het NTI NLP Heiloo Open Golf Toernooi. De wedstrijd wordt gespeeld in het weekend van 29 en 30 augustus 2015.

Er kunnen maximaal 200 spelers meedoen aan het toernooi op de 9-holes baan van Golf & Countryclub Heiloo. Er is dit jaar weer een auto te winnen voor een speler die op zaterdag op hole 3 de  eerste  hole-in-one maakt. Die prijs is mogelijk gemaakt door autobedrijf  Dirk v/d Steen uit Limmen.

Voor niet-leden is het inschrijfgeld € 28 en dat is inclusief een kop koffie of thee bij ontvangst, een consumptiebon,een snackbon en een kortingsvoucher ter waarde van € 10 die men kan verzilveren bij een eventueel volgend bezoek aan Heiloo.

Meer informatie: golfclubheiloo.nl, 072-5054540.

Puttwedstrijd

Tegelijk met het toernooi zijn er clinics voor beginners, verzorgd door golfprofessionals Briska Schuurman en Cees Grijzenhout. Inschrijven à  € 12,50 per persoon kan op de website van Heiloo. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen op zondag voor € 5 via een spelcircuit spelenderwijs kennismaken met de golfsport.

Op zaterdag kan iedereen voor een gering bedrag deelnemen aan een puttwedstrijd, met als hoofdprijs een fiets van de firma Bosman, waarvan de baten worden geschonken aan de stichting Veldwerk.

Ook is er op zaterdag de gelegenheid om op de driving range de swing te testen door middel van een TrackMan. Er zijn democlubs van TaylorMade en Wilson aanwezig. Er is een prijs te winnen met de longest drive.

}