Born Fore Golf

Golfmode voor kleine kinderen (en baby’s)

15 juni 2015 Redactie GOLF.NL
Born for Golf is een nieuw Nederlands golfmerk. Het is een modelijn voor kleine kinderen en baby’s.

Na een jaar lang ontwerpen, schetsen en ontwikkelen is op 1 mei het nieuwe golfmerk Born Fore Golf geboren en online gegaan!

‘Born Fore Golf is het perfecte (kraam)cadeau aan kersverse ouders, opa’s en oma’s met een passie voor golf’, zegt Hanneke Vos die de mode-artkelen, prints en verpakking ontwerpt. ‘Met de producten wil ik die passie voor golf doorgeven aan een nieuwe generatie! En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen …’

De eerste producten zijn T-shirts met golfgerelateerde prints. De shirts worden feestelijk en geheel in golfstijl verpakt.

Hanneke Vos had op haar zesde een eerste golfles. ‘Nu 21 jaar later, veel golfervaring en ontzettend veel speelplezier rijker, komen de ideeën voor Born Fore Golf vanzelf. Ik heb nog genoeg plannen en dromen om de collectie verder uit te breiden en dit zal op korte termijn al gaan gebeuren.’

De producten van Born Fore Golf zijn te bekijken en bestellen op bornforegolf.com en/of bornforegolf.etsy.com. Daarnaast worden de producten momenteel ook verkocht in de online golfshop www.golfsucces.nl en in de winkel van Golfshop Grevelingenhout. 

Born Fore Golf